VAASAN ENSI- JA TURVAKOTI

VASA MÖDRA- OCH SKYDDSHEM RY

Vaasan ensi- ja turvakotiyhdistys Vasa mödra- och skyddshem ry

Koti on tänäänkin usealle lapselle turvattomin paikka...

- Tue toimintaamme

- Liity jäseneksi

Vaasan ensi- ja turvakoti – Vasa mödra- och skyddshem ry on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on:

- ehkäistä perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa ja lievittää sen aiheuttamia seurauksia

- turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin ja turvalliseen kehitykseen

- tukea vanhemmuutta ja perhettä

- vaikuttaa riskiolosuhteissa elävien perheiden olosuhteiden ja aseman parantamiseen.

Yhdistys toteuttaa toimintaansa yhteisten arvojen pohjalta, joita ovat turvallisuus, kunnioittaminen, luotettavuus ja asiakkaan osallisuus.

Kuuntelemme ja tuemme vauvojen, lasten ja nuorten hyvinvointia ja autamme asiakkaita perhe- ja lähisuhdeväkivaltatilanteissa.

Huomioimme asiakkaamme yksilöinä, kohtelemme kaikkia samanarvoisesti ja kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta.

Kaikilla toimijoillamme on vaitiolovelvollisuus, ja teemme parhaamme auttaaksemme avun tarpeessa olevia auttamalla koko perhettä.

Tavoitteenamme on mahdollisuus elämän muutokseen.

Turvakoti on auki vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.