tausta-graafinen.jpg

YHDISTYS

Koti on tänäänkin monelle
lapselle turvattomin paikka.

Vaasan ensi- ja turvakoti – Vasa mödra- och skyddshem ry on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö, jonka tarkoituksena on:

• ehkäistä perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa ja lievittää sen aiheuttamia seurauksia

• turvata lapsen oikeus suotuisiin kasvuolosuhteisiin ja turvalliseen kehitykseen

• tukea vanhemmuutta ja perhettä

• vaikuttaa riskiolosuhteissa elävien perheiden olosuhteiden ja aseman parantamiseen.

Yhdistys toteuttaa toimintaansa yhteisten arvojen pohjalta, joita ovat; rohkeus, osallisuus, oikeudenmukaisuus, turvallisuus ja inhimillisyys

Kuuntelemme ja tuemme lasten, nuorten, aikuisten ja ikäihmisten hyvinvointia ja autamme asiakkaita perhe- ja lähisuhdeväkivaltatilanteissa.

Huomioimme asiakkaamme yksilöinä, kohtelemme kaikkia samanarvoisesti ja kunnioitamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta.

Kaikilla toimijoillamme on vaitiolovelvollisuus, ja teemme parhaamme auttaaksemme avun tarpeessa olevia auttamalla koko perhettä.

Tavoitteenamme on mahdollisuus elämän muutokseen.

Turvakoti on auki vuorokauden ympäri

vuoden jokaisena päivänä.