PALVELUT

ensi-turvkoti-logo-.jpg

Pohjanmaan turvakoti - lähisuhdeväkivallan uhreille

Pohjanmaan turvakoti on tarkoitettu perhe- ja lähisuhdeväkivallan uhreille, näkijöille sekä uhkaa kokeville henkilöille. Turvakoti on auki vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. 

Lue lisää turvakodista

Avopalveluyksikkö Avokki - tukea elämän kriiseissä

Vaasan ensi- ja turvakotiyhdistys järjestää lisäksi avopalveluita Avokissa. Avokissa tuetaan ihmisiä elämän eri kriiseissä, erityisesti perhe- ja lähisuhdeväkivaltatilanteissa sekä muissa vaikeissa elämäntilanteissa. Naisille, miehille, lapsille ja nuorille on omat työntekijät. Järjestämme myös erilaisia vertaistukiryhmiä ja vapaaehtoistoimintaa. 

Lue lisää Avokista

Vaasan tapaamispaikka - turvallisiin paikka tavata lasta

Vaasan tapaamispaikka tarjoaa lapselle ja hänestä erossa asuvalle vanhemmalle turvallisen paikan tapaamiseen tuetussa ympäristössä. Tapaamiset voidaan aloittaa käräjäoikeuden tai lastenvalvojan luona vahvistetun sopimuksen perusteella.  

Lue lisää tapaamispaikasta

Ero lapsiperheessä -hanke - varhaista tukea ja apua eroa harkitseville

Ero lapsiperheessä Pohjanmaa -hankeessa vahvistetaan eroavien vanhempien yhteistyöhalua ja vanhemmuutta sekä ehkäistään erosta aiheutuvia lapseen kohdistuvia riskejä  tarjoamalla varhaista tukea ja apua eroa harkitseville ja eronneille vanhemmille sekä heidän 5-21-vuotiaille lapsilleen yksilö-, pari- ja vertaisryhmätoiminnan keinoin.

Lue lisää hankkeesta 

Vaasan ensi ja turvakoti ry on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi ja sitoudumme kohtelemaan kaikkia asiakkaita ja henkilökuntaa yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

syrjinnasta-vapaa-alue-logo.jpg

Turvakoti on auki vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.