top of page
Color Stain

NUORTEN
TOIMINNALLINEN
RYHMÄ

Taide & Tunteet ryhmässä nuoret pääsevät toteuttamaan itseään ja
tarkastelemaan tunteitaan ja ajatuksiaan taiteen kautta.

Nuorten toiminnallinen taideryhmä Taide & Tunteet:

​Nuorten toiminnallinen Taide & Tunteet ryhmä sai alkunsa vuonna 2019. Ryhmä toteutuu yhteistyössä Vaasan ensi- ja turvakoti Ry:n avopalveluiden sekä Vaasan kaupungin museoiden kanssa. Ryhmässä nuoret saavat toteuttaa itseään ja käsitellä tunteitaan ja ajatuksiaan taiteen keinoin. Ryhmässä on paikalla kaksi ohjaajaa, museotyöntekijä sekä ensi- ja turvakoti Ry:n avopalvelujen ohjaaja.

 

Ryhmässä luodaan keskustelua tunteista, missä taide toimii väylänä tunteiden ja ajatusten äärelle. Ryhmässä jokainen saa jakaa sen verran kun itsestä tuntuu hyvältä. Ryhmässä jokainen on yhdenvertainen ja toisten ajatuksia, tunteita ja taiteellisia tuotoksia kunnioitetaan.

Kenelle ryhmä sopii?

Ryhmä on suunnattu 14-18 -vuotiaille nuorille. Ryhmä on suljettu ja osallistujia otetaan ryhmään n. 4-8. Suljettu ryhmä takaa sen, että osallistujat pääsevät turvallisesti ja rauhassa toteuttamaan itseään ja tutustumaan muihin osallistujiin.

Ryhmä ei edellytä taiteellista osaamista, pelkkä kiinnostus aihetta kohtaan riittää!

Miten ryhmään pääsee?

Ryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen ja niitä järjestetään osallistujamääristä riippuen kaksi kertaa vuodessa, toinen keväällä ja toinen syksyllä. Ryhmästä tehdään mainos hyvissä ajoin ennen ryhmän alkamista, jonka löydät esimerkiksi meidän Instagramista (vaasanensijaturvakotiry).

 

 


 

"Vanhemmuus ei pääty vaikka parisuhde loppuisikin —  apua saa ja kannattaa hakea"

bottom of page