top of page

APUA EROON -CHAT

Apua eroon -chatissa pääset helposti ja nopeasti keskustelemaan eroon liittyvistä asioista luotettavan ammattilaisen kanssa.

Löydät chatin www.apueroon.fi sivun oikeasta alareunasta.

Chat palvelee

Maanantai klo 9-10, 12-18

Tiistai-perjantai klo 12-18

Lauantai klo 14-18

Teemachatit joka tiistai klo 18-20

Chatta på svenska

Måndagar kl 16-18

Fredagar kl 12-14

Mistä Apua eroon -chatissa voi keskustella?

Keskustelujen aiheena ovat parisuhteen päättymiseen, erosta selviämiseen, eron jälkeiseen vanhemmuuteen sekä lapsen asemaan ja huomiointiin liittyvät teemat. Kahdenvälisissä chateissä voit keskustella kahden kesken ammattilaisten kanssa, esimerkiksi voit pohtia omaan tai lastesi tilannetta, kysyä eroon liittyvistä palveluista ja avun saamisesta. Keskustelussa voi jakaa huolia tai pulmia perheen tilanteeseen ja lasten hyvinvointiin liittyen tai kysyä eroamisen käytäntöihin liittyvistä asioista.

Apua eroon -chat on tarkoitettu kaikille eron osapuolille, myös eronneiden läheisille. Chat -palvelun käyttö ei edellytä rekisteröitymistä. Palvelussa keskustelu käydään nimettömänä.

Apua eroon verkkoauttajat

Verkkoauttajina toimivat ammattilaiset Ensi- ja turvakotien liitosta, Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistyksistä sekä kunta- ja järjestökumppaneidemme työntekijät.  Kaikkia verkkoauttajiamme sitoo vaitiolovelvollisuus vallitsevan lainsäädännön asettamin edellytyksin. Työtämme ohjaavat eettiset periaatteet. Kaikki verkkoauttajamme saavat tehtäväänsä koulutuksen sekä ohjausta ja tukea.

Lisätietoja chatista löydät apueroon.fi -sivustolta

"Vanhemmuus ei pääty vaikka parisuhde loppuisikin —  apua saa ja kannattaa hakea"

bottom of page