top of page

AMMATTILAISILLE

Avopalvelut

  • Avokki

  • Taloudellinen väkivalta tutuksi-hanke (2021 - 2024)

  • Ero lapsiperheessä-työ

Tarjoamme ammattilaisille, organisaatioille sekä oppilaitoksille

  • väkivaltatyön konsultointia

  • palveluiden ja toiminnan esittelyä (oppilaitokset, työyhteisöt, tapahtumat)

  • työharjoittelut alan opiskelijoille

 

Varaattehan toiminnan esittelyn hyvissä ajoin ennen suunnittelemaanne ajankohtaa työvuorosuunnittelumme vuoksi. Tapaaminen on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä.

Yhteystiedot sivun lopussa.

 

Opiskelijat

Otamme yhdistyksen eri työmuotoihin harjoittelijoita mm. sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-tutkinnoista (turvakodin puolella vaadittava koulutusala: sosionomi, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja). Ensisijaisesti otamme harjoitteluun toisen ja kolmannen vuoden opiskelijoita. Katsomme väkivaltatyöhön liittyvät opintojaksot eduksi.

Työharjoittelutiedustelut ja -hakemukset osoitetaan toiminnanjohtajalle tai turvakodin johtajalle / sosiaalityöntekijälle. Hakemukseen voit liittää mukaan CV:n sekä kertoa lyhyesti, miksi haluaisit yhdistykseemme harjoitteluun.

HUOM! EI VALMIS VIELÄ: Otamme yhdistykseen harjoittelijoita 1 - 3 lukukaudessa, harjoitteluun valitaan haastattelun kautta. Turvakodin puolella suoritettavan harjoittelun toivomme kestävän vähintään 6 viikkoa. Opiskelijalla on mahdollisuus tutustua harjoittelun aikana myös yhdistyksen muihin työmuotoihin.

Yhdistyksen työntekijöiltä sekä opiskelijoilta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, jonka pitää olla voimassa ennen työn tai harjoittelun aloittamista.

 

Yhteydenotot

Toiminnanjohtaja
Britt-Marie Hakala 050 542 9422 / britt-marie.hakala@vaasanturvakoti.fi

Turvakoti on auki vuorokauden ympäri

vuoden jokaisena päivänä.

bottom of page